Zakelijk

Counselling en Coaching kunnen ingezet worden binnen een instelling of organisatie met als doel rendementsverbetering, kwaliteitsverbetering en terugdringen en voorkomen van ziekteverzuim. Meer dan een derde van de arbeidsongeschiktheid in Nederland wordt veroorzaakt door psychische klachten, zoals vermoeidheid, burn-out en overspannenheid. De klachten zorgen vaak voor (langdurige) uitval.

Werknemers kunnen al in een vroeg stadium ondersteund worden bij het oplossen van hun problematiek, het maken van keuzes en het vergroten van hun persoonlijke effectiviteit.

Kies voor bedrijfscounselling of coaching. U zult zien dat werknemers anders leren denken over en bewuster omgaan met o.a. werkdruk, stress of conflicten.

In staat zijn te komen tot een open bedrijfscultuur waardoor de werksfeer verbetert, leren betrokken te zijn naar elkaar en daarbij de kans dat het ziekteverzuim daalt.

Als inhouse bedrijfscounsellor binnen uw bedrijf maakt Campagne Counselling kennis met uw medewerkers waardoor er sneller ingrepen kan worden ter preventie van ziekte verzuim. Te denken valt hier ook bij conflicten tussen werknemers of tussen u en een zakelijke afnemer.

Lees verder om te zien wat Campagne Counselling voor uw bedrijf kan betekenen. Uiteraard maakt Campagne Counselling een offerte op maat voor uw bedrijf.