Praktijk

Even voorstellen: Mijn naam is Marianne Hendriks-Campagne en sinds 2009 is mijn praktijk Campagne Counselling gevestigd in het pittoreske dorp Cothen in de provincie Utrecht. Via de hoofdweg rij je via een brug zo het dorp in. Ik zie de diensten die ik aanbied ook als een brug waar iemand staat en waar iemand heen wilt. Daarbij staan zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld voor mij centraal. Het is soms een hele klus om wanneer het even niet zo lekker gaat in je leven, die brug over te steken en hulp te zoeken. Mijn diepste overtuiging is dat elk mens het verdient om gelukkig te zijn met zichzelf en zich verbonden te voelen met zijn omgeving.

Eigenkracht
Het zelfvertrouwen van mensen is in de loop der jaren bedekt geraakt door een laag van kritiek, vervelende ervaringen en teleurstellingen. Tijdens de sessies help ik je om de lagen eraf te pellen. Praktisch en doelgericht. Om te zetten in je eigen kracht en hoe die kracht ingezet kan worden om situaties positief te veranderen en gekozen doelstellingen te bereiken.
Belangrijk vind ik het dat je je op je gemak voelt dat je mag zijn wie je bent met wat je achtergrond ook is. Je te focussen op het NU. Ik help mensen hun opvattingen vanuit een ander perspectief te bekijken, belemmerende overtuigingen om te zetten in overtuigingen die er nu toe doen. Positief denken kun je leren!

Mijn kracht is mijn sterke intuïtief vermogen en kennis waardoor ik vrij snel door kan prikken om tot de kern te komen en vanuit daar samen aan de slag te gaan met wat zich aan dient en jou daarbij te begeleiden.
Mijn kracht is om jou met een kortdurend traject waarbij de doelen bereikt zijn die aan het begin van het traject gesteld zijn je als een zelfverzekerd en vrolijk mens je eigen pad weer te laten vervolgen.

Gespecialiseerd heb ik me in trauma’s doormiddels van oa de opleiding EMDR maar ook het lichaamsgericht coachen, want trauma’s zetelen zich vaak nog jaren later na het trauma nog in ons lichaam. Trauma’s kunnen zware lasten zijn die continu het geluk in de weg zitten. Door je trauma met oa. Met EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) te verwerken kan de impact van ene trauma verminderen of zelfs verdwijnen. Daardoor ben je instaat weer meer van het leven te genieten! Kijk onder het kopje EMDR voor meer informatie.

Kernwoorden die bij mij passen zijn; Integer, doortastend, intuïtief, pragmatisch, doelgericht, sensitief, empatisch, zorgvuldig, professioneel, origineel en creatieve aanpak. Vriendelijkheid, integriteit, vertrouwen, openheid, respect en contact zijn voor mij belangrijke waarden.

Voordat ik met Campagne Counselling startte ben ik jaren lang werkzaam geweest in de zorg (verpleegtehuis) als in het bedrijfsleven. Hierdoor kan ik me goed inleven in de problematiek en de doelstellingen van medewerkers in een hulpverlenings en een commerciële context. Ik weet hoe het er in organisaties aan toegaat. En wat medewerkers nodig hebben om zich daarin te ontplooien. Naast Campagne Counselling ben ik onder het label Refresh Your Company werkzaam als bedrijfscounsellor, coach en trainer voor verschillende bedrijven.

De volgende opleidingen, bijscholing en specialisaties heb ik tot nu toe gevolgd en ik blijf me regelmatig door ontwikkelen doormiddel van opleidingen, workshops en trainingen.

– Orthomoleculair voeding en suppletie adviseur gevorderd
– Psychosociale basiskennis (PSBK CPION register)
– Mindfull coach
– Oplossingsgericht counsellen
– Hoog sensitieve personen (HSP)
– TMA gecertificeerde professional
– Hypnose en NLP
– EMDR
– Opstellingen / systemisch werken
– Hechtingsproblematiek
– Leven tussen hoop en vrees
– Depressie
– Train de trainer
– Werken met de innerlijke criticus
– Transactionele analyse
– Bedrijfscounselling en re-integratie
– Begeleiding bij rouw en verlies
– Medische kennis voor hulpverleners (MBK CPION register)
– Crisiscounselling
– Register (bedrijfs) counsellor.

Vertrouwen
Alles wat u met mij bespreekt zal geheel vertrouwelijk zijn! Ik ben gebonden aan een ethische beroepscode die verplicht het besprokene onder het beroepsgeheim te houden. Ook wanneer het Counsellings/coachingstraject wordt vergoed door een derde partij, zoals een werkgever. Ook dan zal er geen informatie aan derden of andere instanties verstrekt worden, behalve op schriftelijk verzoek van uzelf.