Corona

U bent van harte welkom in de praktijk, om u zich veilig te laten voelen is de praktijk voorzien van een hoogwaardige luchtreiniger die de aerosolen /  virussen uit de lucht haalt (ozonvrij). Daarnaast is er ook een luchtbevochtiger aanwezig, deze combi zorgt voor een optimale schone lucht.

Mondkapje is niet verplicht

De beroepsvereniging RBCZ / ABvC stelt dat de behandelkamer/praktijkruimte geen openbare ruimte is. Daarbij komt dat ik mensen niet aan hoef te raken.

Ik zie ook veel liever iemands hele gezicht met al zijn uitdrukkingen. Zelf ben ik voorstander vrij adem te halen zonder een lapje voor je mond, waarbij je je eigen adem weer inademt. Dit met eventueel alle gezondheid risico’s van dien. Mocht je liever bij een bezoek aan mijn praktijk wel een mondkapje op willen, is dat uiteraard geen probleem.

De gesprekken vinden op ca. anderhalve meter ruimte uit elkaar plaats. Daarnaast worden de regels vanuit het RIVM en de beroepsvereniging gehanteerd.

Op deze manier creëren we een fijne en ontspannen omgeving om te werken.

Liever toch in de buitenlucht zijn, dat kan ook! Dan spreken we een wandelsessie af op locatie Doorn, Laren of Arnhem.

Beeldbellen behoord ook nog tot de mogelijkheden.