Werkgever vergoed traject bij Campagne Counselling

Veel klachten die je kunt ervaren, hebben ook een impact op je werk. Bijvoorbeeld je piekert wel erg veel de laatste tijd oa. over de impact van Covid-19 die het heeft op jou, je omgeving en de wereld om je heen. Je ligt er wakker van, overdag ben je moe en kun je je maar moeilijk concentreren. Je krijgt een korter lontje, wordt humeuriger. Raakt overzicht en planning kwijt. Je kunt je depressief gaan voelen. Hierin zijn natuurlijk gradaties en diverse symptomen van mogelijk, klachten kunnen divers zijn.

Werkgevers zijn tegenwoordig maar wat blij wanneer je hulp zoekt voordat je ziek wordt  (preventief) en niet meer kunt werken. Maar ook wanneer je inmiddels al niet meer je werk kunt doen, zijn ze enthousiast wanneer je hulp zoekt en werkt aan je herstel. Er zijn werkgevers die binnen het bedrijf iemand hebben waar je naartoe kunt of de bedrijfsarts komt met namen. Regelmatig hoor ik dat cliënten dat niet fijn vinden, duurt te lang, is ver weg of de manier waarop het aangeboden wordt vinden ze niet prettig.

Wanneer je cliënt wordt bij Campagne Counselling, en ervoor open staat dat jouw werkgever jouw traject vergoed. Dan wordt in overleg en met jouw toestemming nadat je zelf hierover al contact hebt gehad met je werkgever, contact gelegd en geregeld dat zij jouw traject vergoeden. Uiteraard blijft de inhoud van wat er besproken wordt tijdens de sessies altijd vertrouwelijk.

Voordeel voor jou is dat Campagne Counselling veel en lange ervaring heeft met dit soort trajecten. Jou altijd als cliënt centraal stelt, ervoor zorgt dat alle koppen (werkgever – bedrijfsarts) dezelfde kant op staan. Je re-integratie kan regelen en begeleiden. Je altijd op korte termijn terecht kunt en geholpen wordt. Snel van je klachten af bent en je weer vitaal en gelukkig voelt.

Sessies kunnen in de praktijk plaatsvinden in Cothen, online, in de natuur of op een locatie nader te bespreken. Bel voor of mail gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak. 0343-756570 | 06-18133698 of info@campagnecounselling.nl