Update Coronavirus 16-03-2020

Het is een zorgelijke tijd met steeds meer opgelegde maatregelen. Zoals premier Rutte in zijn toespraak vanavond zei, “het Corona virus houdt ons in onze greep”.

Ik begrijp heel goed dat je kan twijfelen of je de geplande sessie door wilt laten gaan. Maar ook kan ik me voorstellen dat je er nu juist extra behoefte aan hebt.

Graag benadruk ik, dat er voor onze gezondheid extra maatregelen worden getroffen.

De sessies kunnen gewoon doorgaan, we houden afstand (1,5 meter), gaan geen handen geven. Na elke sessie worden de nodige objecten gedesinfecteerd en staat er wanneer er behoefte aan is desinfectiemiddel in de praktijk om te gebruiken.

Mocht je verkoudheidsverschijnselen hebben, zoals: niezen, hoesten, met wel of niet koorts laat het dan tijdig weten.

Uiteraard wanneer ik zelf die verschijnselen vertoont, zal ik genoodzaakt zijn te stoppen met afspraken in de praktijk. Ik zal je hiervan dan op de hoogte brengen.

Wanneer je klachten vertoont zoals hierboven beschreven staat, kunnen we de therapie voortzetten via Zoom.us online. Deze dient van tevoren geïnstalleerd te zijn op je computer, je maakt dan een account aan, dit kan in de gratis versie.

Wanneer we hebben afgesproken om de sessie via Zoom voort te zetten dan stuur ik je voor het afgesproken tijdstip een link met de uitnodiging voor de sessie.

Uiteraard volg ik de instructies en adviezen van het RIVM nauwlettend, en hou ik de ontwikkelingen in de gaten. Wanneer er wijzigingen zijn zal ik je daarvan op de hoogte brengen.

Pas goed op jezelf en naasten, wees lief voor elkaar.

Groetjes, Marianne