Vergoeding door verzekeraars van de sessies in 2020

Ook in 2020 worden de sessies door heel wat verzekeraars uit de aanvullende polis vergoed, dit kan geheel of gedeeltelijk zijn, dit hangt af van de polis.

Overweegt u in 2020 hulp te zoeken dan is het aan te bevelen te vergelijken welke polis en zorgaanbieder het meest geschikt voor u is. Vergoeding valt onder het kopje counselling of psychosociale therapie.

Zorg die betaald wordt vanuit uw aanvullend pakket telt niet mee voor het verplichte eigen risico. In 2020 is dat 385,00 euro per jaar.

Via zorgwijzer.nl kunt u zien welke verzekeraars counselling vergoeden let hierbij op dat Campagne Counselling aangesloten is bij ABvC en RBCZ. Zorgpolissen van PZP en UMC komen niet voor in die lijst maar worden wel vergoed. Ook kunt u op de website van de ABvC kijken welke verzekeraar counselling en of psychosociale therapie vergoed.

Er zijn ook mogelijkheden om het traject vergoed te laten worden door uw werkgever. Wilt u daar meer over weten? neem dan contact op met Campagne Counselling.