Angst voor autorijden, vliegen, trein of de bus?

De vakantie staat voor vele van ons voor de deur, maar wat nu wanneer je angst hebt bij auto rijden, te vliegen of in de trein of de bus te zitten? Dan slaat de paniek je om de oren wanneer de reisdag nadert, in plaats je te verheugen op de vakantie of je vermijd deze vanwege je angst om te reizen.

vakantieplaatje

Bij Campagne Counselling gaan we samen opzoek naar de oorzaak van je klachten. Misschien heb je ooit iets meegemaakt wat heel angstig was of ben je onverwachts ineens in paniek geraakt en blijft dit nu nog steeds door je hoofd heen spoken.
We zullen aandacht besteden aan je gevoelens, je gedachten en je lichamelijke gewaarwordingen. We maken hierbij gebruik van interventies uit de cognitieve gedragstherapie, mindfulness, hartcoherentie en EMDR.

EMDR therapie heeft al vele mensen van hun angsten af geholpen. Het is een zeer korte therapie waarbij negatieve gedachten, gevoelens en associaties omtrent het reizen aangepakt kunnen worden. De negatieve lading wordt ervan afgehaald waardoor je zonder angst en spanning naar je favoriete bestemming zult kunnen afreizen.

Heb jij last van angsten en of paniek? maak dan een afspraak
0343-576570 of mail Info@campagnecounselling.nl