Depressie

De herfst is vaak een periode dat er meer mensen last krijgen van een depressie.
Bij Campagne Counselling komen er dikwijls mensen in therapie die een depressie hebben. Veel aandacht gaat er dan uit naar het cognitieve, welke GEBEURTENIS, heeft geleid tot deze GEVOELENS, en wat zijn dan jouw GEDACHTEN daarover? en tot welke GEDRAG leid dat dan? Vaak zijn het irreële gedachten die ervoor zorgen dat je je bijvoorbeeld somber voelt. Welke reële en of helpende gedachten kan er dan tegenover gezet worden, wat dan vervolgens tot een prettiger gevoel leid. Dit is een greep uit wat we oa toepassen tijdens een traject en ertoe bijdraagt dat de persoon in kwestie aan het einde vh traject zich weer gelukkig kan voelen, blij en met opgeheven hoofd de praktijk verlaat.

Maar hoe kun je nou als omgeving het beste met iemand omgaan die leid aan een depressie? Bezoek de Facebook pagina van Campagne Counselling https://www.facebook.com/Campagne.Counselling en zie wat je met 10 tips kunt doen voor iemand met een depressie (en wat liever niet).