Angst – Depressie – Hormoonschommelingen, wat doe je eraan?

Marianne Hendriks van Campagne Counselling en Anja van Woerdekom van Care for Women houden een gratis informatieavond over angst, depressie,stress en hormonen. Wat hebben ze met elkaar te maken, hoe beïnvloeden ze elkaar en wat kan je daar aan doen?

De avond is in de Regiobibliotheek Z.O.U.T, locatie Doorn en begint om 19.00. 

Tijdens deze informatieavond wordt dieper ingegaan op angst,depressie, paniek, stress en hormonen,  wat het is en wat er aan gedaan kan worden. Er zal extra aandacht worden besteed aan Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR). Dit is een therapie die u in één of een paar sessies van uw angst/paniek af kan helpen of op een aanvaardbaar niveau kan brengen.

Verder wordt door Anja uitleg gegeven over hormonen. Wat voor functie hebben Oestrogenen ,  wat doen ze(niet) in de overgang of bij het Premenstrueel syndroom(PMS). Ook wordt hierbij de link gelegd tussen hormonen, angst, depressie en stress.

Hoe kun je komen tot een oplossing.

Campagne Counselling is een praktijk voor kortdurende psychologische hulpverlening. Marianne begeleid in haar praktijk mensen met uiteenlopende klachten te denken valt aan Burn-out, depressieve klachten, relatieproblematiek, emotionele problemen, laag zelfvertrouwen, trauma’s, en angsten www.campagnecounselling.nl

Care for Women is een praktijk voor begeleiding en advisering van vrouwen met klachten in relatie tot hormonen. Anja houd  consulten voor vrouwen met menstruatieproblemen, PMS,  anticonceptie, zwanger worden/zijn angst en paniek en overgang. Daarnaast kan je terecht voor preventiechecks, daar worden o.a. cholesterol, glucose, bloeddruk en longfunctie getest. Maar ook risicoanalyse voor Hart en Vaatziekten, borstkanker en diabetes behoren tot de mogelijkheden. Meer informatie op www.careforwomen.nl (onder verpleegkundigen).

GRATIS toegang

Locatie: Bibliotheek Doorn

Datum: Dinsdagavond 1 februari om 19.00 (tot ongeveer 20.00)

Meer informatie bij:

Marianne Hendriks: 0343-756570 info@campagnecounselling.nl of

Anja van Woerdekom: 0343-411905 a.vanwoerdekom@careforwomen.nl